Občina Črenšovci

Torek, 08 November 2016 12:41

Gledališko-koncertni abonma 2016/2017

Kulturno-turistično društvo Črenšovci že 12 let ob podpori Občine Črenšovci organizira Gledališko-koncertni abonma in tega želimo organizirati tudi v zimskem času, ki je pred nami. Zaradi zmanjšanja finančnih sredstev bo abonma »programsko prilagojen«, vendar ga želimo člani društva zaradi izjemnega pomena gledališke in glasbene kulture v našem kraju ohraniti in se bomo potrudili, da bomo skupaj s pomočjo abonentov, ki se boste odločili za nakup abonmajske vstopnice, abonma v Črenšovcih tudi ohranili. Vabimo Vas, da z nami v kulturni dvorani v Črenšovcih preživite 5 kulturnih večerov.

V okviru abonmaja bomo ponudili predstavo KD ZARJA TRNOVLJE, ki je pri nas že gostovalo s komedijo Krčmarica Mirandolina, tokrat pa se bodo predstavili s tragedijo W. Shakespearja Macbeth, s katero so se uvrstili na državno srečanje ljubiteljskih gledaliških skupin v Postojnii, kjer so osvojili diplomo Linhartovega srečanja za izvirne režijske rešitve.

Gostili bomo tudi gledališčnike GLEDALIŠKE SKUPINE STROKOVNEGA DRUŠTVA MEDICINSKIH SESTER, BABIC IN ZDRAVSTVENIH TEHNIKOV POMURJA, ki bodo zaigrali komedijo Tragedija, da je že komedija. V okviru abonmaja bodo člani KULTURNO-TURISTIČNEGA DRUŠTVA ČRENŠOVCI, in sicer folklorniki v sodelovanju s člani društva Čerensa, pripravili kulturni večer, v katerem se bodo predstavili s plesnim, glasbenim in gledališkim programom. V okviru abonmaja bomo na odru gostili tudi gledališčnike iz KD POZVAČIN BISTRICA, ki se bodo predstavili s komedijo Leseni kaput.

Za glasbeni del abonmaja pripravljamo posebno KONCERTNO PRESENEČENJE v pomladnih mesecih leta 2017.

V okviru letošnjega abonmaja smo znatno znižali tudi ceno abonmajske vstopnice, ki znaša 15 €. Vabimo Vas, da se odločite za nakup abonmajske vstopnice in tako pomembno prispevate k temu, da se bo abonma v Črenšovcih ohranil. Obenem Vas vabimo, da k vpisu v abonma povabite še koga, saj je tako spremljanje kot igranje pred polno dvorano v večji užitek tako gledalcem kot nastopajočim.

Svojo abonmajsko gledališko vstopnico lahko rezervirate do 15. novembra 2016 na telefonski številki

  • do 15.00 – Jožica: 02 573 57 50
  • po 15.00 – Andreja: 031 298 101

O prevzemu in plačilu abonmajske vstopnice Vas bomo osebno obvestili. Ob prevzemu Vas bomo seznanili tudi z natančnim koledarjem prireditev v sklopu Gledališko-koncertnega abonmaja v Črenšovcih.

V prepričanju, da bomo skupaj uspeli ohraniti bogato kulturno dogajanje v naši občini, Vas prijazno pozdravljamo!

 

Nahajate se: Domov Vse novice in obvestila Gledališko-koncertni abonma 2016/2017