Občina Črenšovci

Župan občine Črenšovci

Župan občine

Tel. (02) 573-57-52
Fax: (02) 573-57-58
E-pošta:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Spoštovani obiskovalci spletne strani občine Črenšovci !

Pred vami je na novo oblikovana spletna stran, v kateri vam želimo posredovati informacije, ki bodo morda zanimive za vas in skozi katere boste pridobili ažuren vpogled o najpomembnejšem dogajanju javnega utripa, ki se nanaša na delovanje lokalne skupnosti.

Vsaka spletna stran je živa in spreminjajoča se po svoji vsebini, zato je zaželeno, da pri njenem oblikovanju in njeni vsebini sodelujete vsi, še posebej pa občani Občine Črenšovci, ki s svojimi konstruktivnimi predlogi in prispevki lahko vsebino vedno obogatite, ter jo tako še bolj približate sebi in svojim interesom.

Spletna stran predstavlja tako tudi poskus komuniciranja z javnostjo, predvsem pa njenega informiranja, do česa ima vsakdo pravico, občina pa dolžnost, da prenese čim več informacij javnega značaja med zainteresirano javnost. Ker klasične oblike informiranja vedno bolj bremenijo posrednika in sprejemnika informacij in ker so nekatere praktično na osnovi izkušenj, ki jih imamo že preživele je ta oblika v sodobnem svetu vedno bolj sprejemljiva in upam tudi glede na vsebino zanimiva za čim širši krog.

Ali se bodo moja pričakovanja uresničila bo pokazal čas in vaš odziv, v pričakovanju tega pa vas vse iskreno pozdravljam!


Župan
ANTON TÖRNAR

Nahajate se: Domov